Pegas

Bicicletă, ţoaclă, biţă, biclă, etc... N-ai cum sa uiti asa ceva!
Coate julite si genunchi ciuruiti, ridicatul intr-o roata, pana pe spate, sarit lantul, ros cauciucul de la atatea frane cu torpedou, sucit scaunul, ramas cu furca-n mana, opturi, optzeci-si-opt-uri, 888, spite indoite, pedale desfacute, sticle sau pahare de plastic puse la roata din spate sa sune ca "semicursele", ochi de pisica, far+dinam (adio urcatul pantei), sudat cadrul, schimbat coşarcă, ventil, saboti de frana, cate si mai cate...





5 comentarii:

Ladybug spunea...

Bicicleta din a doua imagine, cea din dreapta sus seamănă leit cu a mea.doar scaunul și ghidonul diferă, au altă culoare.în schimb e identică.

kiriashoo spunea...

Cel mai frumos era cand ne urcam un "batalion" de copii pe un asemenea "calut".
Cam doi pe portbagaj, unul pe scaun, unul la pedale+ghidon si inca unul acolo pe furca... Nu puteai lua curba dar ce mai conteaza? :))

lucma spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
lucma spunea...

vand piese pegas lucian.2006

Anonim spunea...

Pegasul kent/modern cu sa lunga este facut de mine.Ma numesc Ghita Andrei Razvan si ma ocup de reconditionari de ceva timp.De curand am reusit sa achizitionez drepturile de autor Pegas Tohan pe acest model.In perioada urmatoare o sa reincep productia de pegasuri modern/kent cu sha lunga.Deasemenea pot realiza orice model de bicicleta hand made si custom made, orice proiect unicat poate deveni realitate.

Vezi aici toate proiectele si convingete ca vrei un pegas->

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002894898931

http://pegas.freewb.ro/

http://www.freerider.ro/mag/razvan-ghita-a-construit-chopper-ul-alexandrei-stan-21231.html

Trimiteți un comentariu